Last Of Summer Outfits

Saying goodbye to summer is to me, the hardest goodbye of the year. I love summer. For me, summer is like pizza: when it is good, it’s really good; and when it’s bad, it’s still pretty good.

Summer outfits are by far my favorites: the fabrics, the colors, the prints, and the limitless possibilities created by having more choices when it comes to how much to reveal. In winter, you will have to cover up; it’s cold, it’s rainy, it’s freezing. But during summer, you can have a choice. If you still feel like covering up, you can always pick a lighter fabric.

To say goodbye to summer, and finally accept that Fall 2015 fashion trends are already in full fledge; I had to style one more romantic outfit in the lightest of fabrics: With a sheer maxi skirt from Mango, and a touch of intensity with a hot pink Mulberry clutch.

How did you say goodbye to summer?

أصعب وداعٍ في السنة بالنسبة إلي هو وداع الصيف، أحب الصيف. الصيف بالنسبة إلي هو دائماً جميل؛ حتى في السنوات التي لا يأتي فيها على قدر التوقعات بسبب  الأزمات والمشاكل التي تعصف بمنطقتنا من العالم

تنسيق ملابس الصيف هو هوايتي المفضلة: القماشات، الألوان، النقوش، والإحتمالات اللامتناهية التي تخلقها حرية إختيار ما ستظهرين وما ستخفين؛ كلها تشكل متعةً في تنسيق الأزياء والتسوق.  في الشتاء، أنت مجبرةٌ على تغطية جسدك بشكلٍ كامل، لأن الطقس بريد، ماطر، وأحياناً جليدي. أما في الصيف، فلكي حرية الإختيار؛ وإن كنت مصرة على الإحتشام، فلديك خيارٌ واسع جداً من الأقمشة الرقيقة والفاخرة.

كي أودع الصيف بطريقتي الخاصة، واستقبل موضة الخريف التي تملأ الأسواق في الوقت الحالي؛ رغبة بتنسيق ستايل إضافي من أجل إحتفال تومي ترافيل. خياري لهذا اللوك رومانسيٌ جداً مع التنورة الطويلة (المكسي) الرقيقة من مانجو وحقيبة الكلتش الوردية من ملبيري   

كيف ودعتي الصيف بطريقتك الخاصة؟ أخبرينا المزيد

arab lifestyle inspiration

 

arab lifestyle inspiration

 

arab lifestyle inspiration

Patricia Issa

No Comments

Post A Comment